MIND & BODY SERIEN INDEHOLDER FIRE SELVSTÆNDIGE FORLØB, SOM SUPPLERER HINANDEN. 

Designet til dig, som ønsker at bringe krop og sind i balance, og som gerne vil gerne have dybdegående værktøjer
til kontinuerligt at arbejde med dig selv og leve selvkærligt, autentisk liv.

SKAB BEVIDSTHED

Første selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Læs mere

SKAB BALANCE

Andet selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Læs mere

SKAB ENERGI

Tredje selvstændige forløb i serien Mind & Body. Næste opstart 4. oktober 2021

Læs mere

SKAB SELVVÆRD

Fjerde selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Kommer snart

MIND & BODY EKSAMINER FOR DIG DER VIL BRUGE UDDANNELSEN PROFESSIONELT

Forløbene er særligt også ideelle for dig, som er terapeut, coach, behandler eller på anden vis arbejder med personlig udvikling. Det kan også være, du blot ønsker at tage din egen personlige udvikling til næste niveau. Efter hver uddannelse er der mulighed for et tillægsmodul + en skriftlig online-eksamen (som ikke er inkluderet i prisen). Eksamensbevis sendes direkte til dig, når du har bestået, og du kan herefter kalde dig Mind & Body Practitioner.

Har du taget alle fire uddannelser, kan du til sidst tage én stor eksamen, som samler viden og teorier fra alle uddannelser. Eksamen indebærer bl.a., at du skal arbejde med og bruge teorien på prøvekanin(er) i praksis. Eksamensbevis sendes direkte til dig, når du har bestået, og du kan herefter kalde dig Mind & Body Trainer. 

Practitioner: Du praktiserer teori og materiale. Dit arbejde og dine færdigheder har involveret en stor mængde træning. 
Trainer: Du underviser, formidler og er kvalificeret til at arbejde professionelt med materialet.

 • Skab Balance (Hold 1)

  Jeg har samlet min viden og stærkeste redskaber i dette forløb, hvor jeg hvert modul deler nøgler, som hjælper dig til et stærkt og selvkærligt liv. Du får strategier og og hjælp til at skabe indre balance og ro. 

  DKK 1.519,20 ekskl. moms

  “Jeg i gang med dit forløb Skab Balance og jeg er vild med at lære mig selv bedre at kende, særligt ift. smerter i kroppen. Du er som sendt fra himlen.”

  Skab Balance

 • Skab Balance (Hold 1)

  Jeg har samlet min viden og stærkeste redskaber i dette forløb, hvor jeg hvert modul deler nøgler, som hjælper dig til et stærkt og selvkærligt liv. Du får strategier og og hjælp til at skabe indre balance og ro. 

  DKK 1.519,20 ekskl. moms

  “Jeg kan allerede mærke en stor forskel - jeg begyndt at tænke og føle anderledes. Det er et svært arbejde vi skal igennem, men jeg elsker det. Alle de skønne ord og visdommen, du giver os gennem dine lydfiler, skriver jeg ned og gemmer. Tak! ”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Jeg elsker simpelthen alle dine fantastiske råd. Uden dig var ikke nået så langt, som jeg er i dag. Tak skønne Pernille.”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Jeg har uden tvivl opnået en større selvindsigt. Pernille er en af de dygtigste og mest professionelle terapeuter jeg har mødt, og "Skab Balance" er uden sammenligning det bedste og mest givende onlineforløb jeg nogensinde har deltaget i!”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Det er så inspirerende et forløb Pernille har fået sat sammen. Det er en fornøjelse at lytte til lydfiler og man mærker virkelig hendes ro og nærvær. At få så meget selvindsigt på denne rejse der går dybt i krop, sind og ånd og sammenhængen deri. Alt sammen med fokus på kærligheden til sig selv og det at stå op for sig selv og lytte til hvad kroppen rent faktisk fortæller. Det er en øjenåbner til at stoppe op i nuet, noget som ikke er fremmed for mig, men som alligevel sætter en del i et andet perspektiv, som nu også ses med andre øjne. Tak for dig Pernille. Et helt igennem fantastisk forløb der varmt kan anbefales.”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Det at være med på et forløb med Pernille, kan virkelig anbefales. At skabe Balance & Bevidsthed i krop og sind, og lære hvad kroppen fortæller, er enormt spændende. Jeg har lært at omfavne med kærlige øjne, lige så snart kroppen larmer, og ved nu en masse om sammenhængen mellem følelser, smerter, organer mm. Og så elsker jeg alt yogaen, som giver den skønneste ro i sjælen. 1000 TAK for sådan en kvinde som dig Pernille, du hjælper mig mere end du overhovedet kan forestille dig.”

  Skab Bevidsthed, Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Kære Pernille. Jeg bliver simpelthen nødt til at vidergive dig den fantastiske følelse af forbundethed, kærlighed, ro, nærvær og styrke, som dit kursus "Skab Balance" giver. Tusinde tak til dig for at vidergive dine tanker og erfaringer.”

  Skab Balance

HVEM ER PERNILLE?

Mit navn er Pernille Skall.
Jeg er uddannet kropsterapeut og coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi. Min mission med mit virke er at give dig forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, så du kan skabe balance og leve et liv i overskud. Krop og psyke har en meget dybere forbindelse end du umiddelbart tror – de er parallelle universer. Alt hvad der sker i det mentale univers, sætter spor i det kropslige og omvendt. Når du forstår forbindelsen mellem krop og psyke, så bliver du konkret og skarp på, hvordan du lever et liv i balance. Du bliver i stand til at leve i tråd med dine værdier og du bliver i stand til at forløse dit fulde potentiale.

 • Uddannet Kropsterapeut
 • Uddannet Coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi
 • Underviser på BodyAllMind uddannelse 
 • Stifter af Smoon Universe & Smoon Club
Blogindlæg Smoon (1)

SMOON CLUB

Et feminint univers fyldt med yoga, træning og selvkærlighed. 

Til ambitiøse kvinder, som stræber efter at nå personlige- og karrieremæssige mål i livet samtidig med at opnå indre balance og en smuk glød indefra og ud.
.