MIND & BODY ONLINE FORLØB 

Du kan helbrede dig selv indefra ved at lytte til din intelligente krop, som hele tiden forsøger at tale og kommunikere med dig. Når du kender kroppens sprog, og ved hvordan du skal tolke dens signaler, smerter og skavanker, og når du samtidig arbejder med og forstår de mentale- og følelsesmæssige årsager der ligger bag kroppens reaktion, så begynder du langsomt, at balancere og helbrede dig selv. Din krop er fantastisk, og dit sind har en enorm magt, som jeg vil lære dig, at vende til din fordel, således din krop og dit sind arbejder for dig og ikke imod dig. Min Mind & Body serie indeholder fire selvstændige online forløb, som supplerer

SKAB BEVIDSTHED

Første selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Opdag dig selv og skab kontakt din  underbevidsthed, som styrer 95 % af dig. Lær at give slip på gamle følelser og oplevelser, som forhindrer dig i at leve dit bedste liv.

Læs mere & tilmeld


SKAB BALANCE

Andet selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Forstå samspillet mellem din krop og dit sind, og helbred dig selv indefra ved at arbejde med de mentale- og følelsemæssige årsager, som ligger bag dine skavanker.

Læs mere & tilmeld

SKAB ENERGI

Tredje selvstændige forløb i serien Mind & Body.

Skab kontakt til din intuition og din indre feminine kraft, så du begynder at stå stærkt i dig selv og tiltrække de ting, du drømmer om, i stedet for at kæmpe og jagte. 

Læs mere & tilmeld

SKAB SELVVÆRD

Fjerde selvstændige forløb i serien Mind & Body. 

Kommer snart

 • Skab Balance (Hold 1)

  Jeg har samlet min viden og stærkeste redskaber i dette forløb, hvor jeg hvert modul deler nøgler, som hjælper dig til et stærkt og selvkærligt liv. Du får strategier og og hjælp til at skabe indre balance og ro. 

  DKK 1.519,20 ekskl. moms

  “Jeg i gang med dit forløb Skab Balance og jeg er vild med at lære mig selv bedre at kende, særligt ift. smerter i kroppen. Du er som sendt fra himlen.”

  Skab Balance

 • Skab Balance (Hold 1)

  Jeg har samlet min viden og stærkeste redskaber i dette forløb, hvor jeg hvert modul deler nøgler, som hjælper dig til et stærkt og selvkærligt liv. Du får strategier og og hjælp til at skabe indre balance og ro. 

  DKK 1.519,20 ekskl. moms

  “Jeg kan allerede mærke en stor forskel - jeg begyndt at tænke og føle anderledes. Det er et svært arbejde vi skal igennem, men jeg elsker det. Alle de skønne ord og visdommen, du giver os gennem dine lydfiler, skriver jeg ned og gemmer. Tak! ”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Jeg elsker simpelthen alle dine fantastiske råd. Uden dig var ikke nået så langt, som jeg er i dag. Tak skønne Pernille.”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Jeg har uden tvivl opnået en større selvindsigt. Pernille er en af de dygtigste og mest professionelle terapeuter jeg har mødt, og "Skab Balance" er uden sammenligning det bedste og mest givende onlineforløb jeg nogensinde har deltaget i!”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Det er så inspirerende et forløb Pernille har fået sat sammen. Det er en fornøjelse at lytte til lydfiler og man mærker virkelig hendes ro og nærvær. At få så meget selvindsigt på denne rejse der går dybt i krop, sind og ånd og sammenhængen deri. Alt sammen med fokus på kærligheden til sig selv og det at stå op for sig selv og lytte til hvad kroppen rent faktisk fortæller. Det er en øjenåbner til at stoppe op i nuet, noget som ikke er fremmed for mig, men som alligevel sætter en del i et andet perspektiv, som nu også ses med andre øjne. Tak for dig Pernille. Et helt igennem fantastisk forløb der varmt kan anbefales.”

  Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Det at være med på et forløb med Pernille, kan virkelig anbefales. At skabe Balance & Bevidsthed i krop og sind, og lære hvad kroppen fortæller, er enormt spændende. Jeg har lært at omfavne med kærlige øjne, lige så snart kroppen larmer, og ved nu en masse om sammenhængen mellem følelser, smerter, organer mm. Og så elsker jeg alt yogaen, som giver den skønneste ro i sjælen. 1000 TAK for sådan en kvinde som dig Pernille, du hjælper mig mere end du overhovedet kan forestille dig.”

  Skab Bevidsthed, Skab Balance

 • Pernille Skall

  “Kære Pernille. Jeg bliver simpelthen nødt til at vidergive dig den fantastiske følelse af forbundethed, kærlighed, ro, nærvær og styrke, som dit kursus "Skab Balance" giver. Tusinde tak til dig for at vidergive dine tanker og erfaringer.”

  Skab Balance

HVEM ER PERNILLE?

Mit navn er Pernille Skall.
Jeg er uddannet kropsterapeut og coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi. Min mission med mit virke er at give dig forståelse for sammenhængen mellem krop og sind, så du kan skabe balance og leve et liv i overskud. Krop og psyke har en meget dybere forbindelse end du umiddelbart tror – de er parallelle universer. Alt hvad der sker i det mentale univers, sætter spor i det kropslige og omvendt. Når du forstår forbindelsen mellem krop og psyke, så bliver du konkret og skarp på, hvordan du lever et liv i balance. Du bliver i stand til at leve i tråd med dine værdier og du bliver i stand til at forløse dit fulde potentiale.

 • Uddannet Kropsterapeut
 • Uddannet Coach med afsæt i positiv- og kognitiv psykologi
 • Underviser på BodyAllMind uddannelse 
 • Stifter af Smoon Universe & Smoon Club
Blogindlæg Smoon (1)

Online Medlemsklub

Vil du være en del af et fællesskab sammen med masser af andre skønne kvinder?

Så tilmeld dig Smoon Club, hvor vi inspirerer hinanden til at stå endnu stærkere i os selv. Vi arbejder med kroppen og sindet gennem yogaprogrammer, guidede meditationer og lydfiler.

Jeg deler nyt indhold hver uge - og jeg glæder mig til, at være din guide.

Læs mere her

Design uden navn (2)