Handelsbetingelser, rettigheder, afbudspolitik.

Produkter og tjenester udbydes af:

Pernille Skall
CVR nr.: 35634649
Tlf.:+ 45 28 83 20 28

Kontakt os på: online@smoon.dk

Alle priser er opgivet i danske kroner (DKK) Der er naturligvis ingen betalings gebyr. 

Levering: Digitale produkter leveres kort efter købet via e-mail, hvor du får adgang til et lukket forum. Ved kurser med specifik startdato, sker leveringen på den aftalte dato.

Kvittering samt produkt tilsendes automatisk til den mail, du har oplyst ved købet.

Online kurser- og uddannelser: Er dit til evigt brug, med mindre andet er foreskrevet. Kropsterapeut Pernille Skall har ingen forpligtelser til at udgive materialet til evig tid, så for at du kan bruge det til evig tid, kræver det at online produktet downloades til egen enhed. Ved køb af online produkter frasiges retten automatisk til 14 dages fortrydelsesret, da produktet leveres øjeblikkelig.

Eksamen online uddannelser: Fristen for aflevering af online skriftlige eksaminer er 1 år fra eksamens frigivelsesdato. 

Rettigheder: Alle rettigheder til uddannelse, trykt som digitalt materiale, tilhører Kropsterapeut Pernille Skall. Ved køb opnås brugsret til det købte materiale/produkt. Det købte materiale/produkt er personligt og må ikke bruges til andre formål end hvortil det er købt. Specifikt må materialet/produktet ikke anvendes i direkte eller indirekte konkurrence med Kropsterapeut Pernille Skalls virksomhed. Brugsretten til det købte materiale/produkt er altid personligt og kan ikke overdrages.

Returret: Du fraskriver dig retten til 14 dages fortrydelsesret, ved køb af digitale produkter. 

Enkelte produkter er på abonnement, ved køb af abonnement er du altid oplyst om dette forud.

Abonnements vilkår:  Abonnementsprisen er som oplyst på produktsiden,  og der bliver automatisk trukket for hver abonnements periode på det oplyste betalingskort. Kvittering for betalingen tilsendes automatisk per e-mail. Du modtager en e-mail med bekræftelse på din abonnementstilmelding efter indgåelse af abonnementet. 

Opsigelse af abonnement: Opsigelsen er øjeblikkelig, og efter opsigelsen vil der ikke blive faktureret eller trukket yderligere. Dog skal allerede udsendte fakturaer stadig betales. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at skrive til: online@smoon.dk eller ved at logge ind på din konto og selv stoppe abonnementet. 

Tilmeldingen til uddannelser er bindende: Afmelder du din deltagelse, kan du:

• Sende en anden person, som vil have udbytte af deltagelse

• Veksle beløbet til andre produkter eller ydelser.

Såfremt Kropsterapeut Pernille Skalls materiale/produkter eller navn anvendes i strid med ovenstående, tilfaldes erstatningsansvar efter dansk rets almindeliges regler, ligesom eventuel uberettiget anvendelse søges imødegået ved nedlæggelse af fogedforbud.

Evt. uoverensstemmelse mellem køber og kropsterapeut Pernille Skall:  Ved evt. uoverensstemmelser mellem Pernille Skall og køberen så skal dette afgøres efter dansk ret ved Retten i Aalborg.

Ændring af kredit kort ved abonnements betaling: Ønsker du at ændre/forny dit kreditkortnummer til abonnementet, gøres dette ved at klikke på det link, der fremgår på din digitale faktura.

Privatlivspolitik og Persondataforordring

Alle rettigheder til kurser, workshops, events samt digitale produkter tilhører Pernille Skall & Anne Sofie Skall. Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt. Det er IKKE tilladt at dele produktet med andre.