Yoga Essentials

Blogindlæg Smoon (540 x 675 px) (8)

Noget af det fantastiske ved yoga er, at det kan laves alle steder: i stuen, i soveværelset, på kontoret. Det kræver ikke meget plads og heller ikke meget udstyr. Alligevel er der noget helt særligt over, at skabe et rum omkring din praksis - et rum, der opfordrer til selvomsorg, selvkærlighed, ro og velvære. De rette omgivelser, påvirker dit nervesystem positiv og skaber en automatisk ro i kroppen. Min opfordring til dig er derfor: se om du kan finde et ledigt rum eller et hjørne i dit hjem, hvor du kan indrette dig med dit yoga-gear. Udvælg farver og former nøje, og udvælg kun de ting, der gør dig glad og rolig. 

Nedenfor har jeg samlet 10 af mine favorit genstande til yogarummet: 


1. Yogamåtte

Smuk, bæredygtig yogamåtte med ren naturgummi på undersiden, som giver et godt greb på gulvet. Denne måtte kan både bruges til yin yoga og flow yoga. 2. Yogamåtte i uld

En yogamåtte i uld er en god tilføjelse til dig, der gerne vil ligge blødt og behageligt under yin yoga og meditation.Den er tykkere end en almindelig måtte, og samtidig giver indholdet af uld varme til dig, der ikke har gulvtæppe. Samtidig giver den bløde, vamsede textur et særlig touch til din indretning. 

3. Yogapølle

Yogapøller er velegnede som ekstra støtte i både sidde - og liggestillinger. Denne pølle er diskret i din indretning, og har samtidig aftageligt betræk, som kan vaskes ved 40 grader.Puden har inderbetræk, så der er styr på indholdet, når betrækket skal vaskes.

4. Meditationspude

En siddepude er oprindeligt forbundet med Zen meditation, fordi de giver optimal støtte til kroppen i forskellige siddende og liggende stilling.

5. Yogablok

En yogablok giver støtte, løft og grounding i yogastillingerne. Korkblokke er smukke og diskrete, men de har også en fasthed, du ikke finder i skum blokkene. De giver dig mulighed for at føle dig sikker i den støtte, de giver.


6. Yogabælte

Et yogabælte kan hjælpe med at give ekstra støtte i stillinger eller at skabe aflastning i stillinger, hvor du mangler smidighed. Dette yogabælte er udført i kraftig vævet naturfarvet bomuld. 

7. Bambusgardin

Har du vinduer nær dit yogaspot, så overvej at brug bambusgardiner, som afskærmning. De bringer naturen indenfor på smukkeste vis, og så danser sollyset smukt igennem dem. 

8. Røgelsesbrænder

Udskåret i beige travertin får du et smukt design, som samtidig lader dig rense dit rum, din krop og din sjæl. Brug røgelsesbrænderen til at skabe et dagligt ritual, hvor du fx brænder palo santo, mens du sætter din intention for dagen. 

9. Røgelsesbrænder

Mørk røgelsesbrænder i håndlavet japansk stil. Lavet af stentøjs mudder ler, hvilket giver den en smuk textur. 

10. Håndlavet papirmache skål

Denne håndlavede skål af brun papirmache har en organisk form og en stenlignende stuktur, som løfter indretningen. Den bringer naturens jordelementer indenfor, og kan bruges til både tørrede blomster, potpourri, krystaller eller blot til almindelig opbevaring. 


Kærligst 
Skærmbillede 2021-12-05 kl. 10.04.53