Banan pandekager

Bananer fantastiske for din leverfunktion!
Fruktosen i banan er leverens foretrukne fødekilde, fordi den giver hurtig brændstof og vækker søvnige celler, hvilket øger deres opfindsomhed og arbejdsudbytte.
Derudover er banan med til at berolige tarmkanalens og de nerver, som er tilknyttet.
Prøv disse lækre bananpandekager næste gang du trænger til en god morgenmad eller en lækker snack.
Ingredienser
- 2.5 dl glutenfri havregryn
- 1 dl usødet mandelmælk
- 1 moden banan
- 2 tsk. bagepulver
- 1 spsk. citronsaft
- 1 spsk. vaniljepulver
Til servering: - 1 spsk. ahornsirup
- Brombær
- Mynte
Fremgangsmåde
Anbring alle ingredienser i en foodprocessor og blend, indtil du opnår en cremet og glat konsistens. Tilsæt evt. mere mandelmælk, hvis det er nødvendigt. Forvarm en slip-let pande med en smule kokosolie på. Hæld 1-2 spsk. dej på panden og steg i 2 minutter på den ene side, eller indtil der dannes bobler på overfladen, vend den om steg i yderlige 1 minut.
Bon appetit!
Kærligst
Anne Sofie
0 kommentarer
Skriv en kommentar
Log ind eller opret dig som bruger for at skrive en kommentar