Lever du efter dine drømme?

kokosolie (4)

Du skal lytte til dit hjerte. Du skal leve dit liv og ikke andres liv med deres forventninger og krav. Hvis du ikke lever dit liv og lytter til dit hjerte, så vil du lukke af. Livet vil begynde at blive hårdt og du vil tære på din livsenergi. Har du tænkt over hvad det er der gør du ikke følger dine drømme?

Drømme er det der sætter dig i forbindelse med din magiske kræfter. De bliver som en kanal, der fører lige ind til sjælen, ind til dine inderste ønsker og tanker. Dit virkelige jeg. Ved at tage dine drømme og ønsker alvorligt, så kan du skabe det du ønsker.

Når du tager dine drømme alvorligt, så skaber så meget energi i din hverdag. Du vil opleve at få mere energi end du nogensinde har oplevet. For det der sker er at du tilfredsstiller dit allerinderste.

Alt det der du går og drømme om, også alt det som ingen dømmer eller har en holdning om. Se, det er jo helt klart noget der giver der glæde og lykke, og glæde og lykke skaber hormoner, som mindsker stress og skaber energi. Så når du realisere din drøm, og gør det der gør dig lykkelig. Så skaber du energi. Men hvad er det så egentlig der holder dig tilbage? Det er sådan at hvor langt du når med din personlige udvikling og realisering af dine drømme, afhænger af, i hvor høj grad du er styret af din mave, dit solar plexus, altså din underbevidsthed. 95% af alt det, som anses som ubevidst ligger i din mave og er en million gange stærke end det bevidste sind, som kun repræsenterer de sidste 5 %.

Så kunsten er at skabe bevidsthed om det ubevidste, således du kan slippe gamle mønstre der holder dig tilbage for at opdage dig selv, og turde realisere dine inderste drømme. Lige nu følger du ikke dine drømme fordi du er slave af dine mønstre.

Alt hvad der er ubevidst og ukendt opfatter din mave eller solar plexus som utrygt, så derfor bliver du holdt tilbage fra at leve et liv med hjertebevidsthed, hvor du har opdaget dig selv og har overskud til at forfølge dine drømme. Men ved at skabe bevidsthed om det ubevidste , så kan du forløse de gamle oplevelser, og opdage hvem du virkelig er. Så kan du gå kærlighedens vej fordi frygtens tag i dig har sluppet.

Du skal stå ved dig selv, opdage dig selv og leve efter dine drømme også trods omgivelsernes protester og domme. Det er aldrig for sent med en ny start. Du skal standse op lige nu, der hvor du er og reflektere over om du virkelig vil fortsætte ned ad den samme vej, eller om du vil opdage dig selv og leve din drøm ud.

Kærligst 
Pernille

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!