Brændenælde te – et vidundermiddel

kokosolie (1)-2

Mange af os ser brændenælden som en ukrudtsplante, men i virkeligheden er den et fantastisk vidundermiddel. Brændenældete indeholder nemlig massere af vitaminer og mineraler. Især C-vitamin, A-vitamin, jern, calcium og fosfor. Herudover indeholder den også en række aktive indholdsstoffer, som f.eks. flavonoider.

Herunder kan du se hvilke fantastiske egenskaber brændenælden har:

  • Flavonoider i brændenælden hæmmer betændelsestilstande i kroppen og har en anti-inflammatorisk effekt (derfor er brændenældete et godt middel mod bl.a. gigt og allergi)

  • Brændenælde te har en basisk mineralsammensætningen og et højt jernindhold, som er hjælper ved nedsat immunforsvar, blodmangel
    - Dette medvirker også til at give både hud og hår massere af nærring, så du får en glødende hud og glansfuldt hår

  • Brændenældete virker mildt blodsukkerregulerende
    - dette kan indirekte hjælpe mod dårlig hud (uren hud, aldring af huden, tilstoppede porer mm.)

  • Brændenældete virker som en indre dybderens på dine organer
    - Kan afhjælpe problemer med appelsinhud 

Sådan gør du: 

Du skal lave brændenælde teen om aftenen inden sengetid. Du skal nemlig have en stærk brændenælde infusion, og derfor skal den gerne trække hele natten.

Fyld et 1 liters glas, som kan tåle kogende vand, eller en tekande op med 1/4 brændenælde og 3/4 kogende vand. Skru låget på og lad blandingen trække på køkkenbordet i løbet af natten. Om morgenen siger du bladende fra. Drik 0,5 L om morgenen, og evt. resten i løbet af dagen.

Hvis du drikker brændenældeteen regelmæssigt, så vil du hurtigt opdage de positive effekter på kroppen. Tilføj eventuelt 1 tsk kokosolie for at se en endnu større forskel på huden. 

0 kommentarer

Der er endnu ingen kommentarer. Vær den første til at skrive en!